2nd June 2020/
  • By admin
  • 0

Cine produce specialitatile?

Suntem producatori de specialitati de miere de albine naturala, artizanala. Ne-am născut din dragostea sinceră pentru albine și lucrurile cu adevărat naturale şi sanatoase.

Toate specialitățile de miere mierea naturala si iau naștere în localitatea Dobârceni din județul Botoșani. Aceasta este o zonă ferită de forota și de poluarea orașelor, unde familia Cimbru practică apicultura de mai bine de 20  de ani.

Am înflorit din dorința de a da zvon în țară și de a împărtăși cu voi produsele atât de sănătoase ale albinelor Zumm. Am ales astfel, să pregătim specialități din miere de albine pe care vi le aducem în zummzetul orașelor în care voi vă aflați … De ce? Ca să aveți pentru ceai, prăjituri și de întins pe pâine atunci când vi se face dor și poftă de ceva bun.

Tipurile de miere de albine pe care le recoltăm sunt: miere poliflora de primăvară, miere de tei, miere de salcâm, miere de floarea soarelui la care se mai adaugă și alte produse apicole: polen, faguri, propolis, căpăceală.

Cum se prepara sortimentele de miere?

Pentru prepararea specialităților, am făcut un research îndelungat, ne-am consultat cu specialiști in nutriție și am făcut mai multe degustări pentru a stabili proporțiile ingredientelor.

La realizarea specialitatilor din miere, nu folosim decât produse naturale, fără arome suplimentare, iar produsele folosite au fost atent selecționate.

Sortimentele noastre pot fi consumate alături de ceai, cu sortimente de brânzeturi fine, în smoothie uri, cereale, sau în deserturi: clătite sau waffles.

Ca producatori de specialitati de miere de albine naturala, vrem sa ne asiguram ca va aducem ce e mai bun pe masa:

Produse raw, artizanale

Preparate în loturi mici

Naturale… groaznic de naturale

Tradiție de familie din anul 2000

Stupina: Câmpia Jijiei, Dobârceni, Botoșani

Pe toate le gasesti la noi in Shop

Pregatim mereu noi produse pentru voi si abia asteptam sa va surpindem cu noi bunatati de intins pe paine … sau nu 🙂

Prin semnarea parteneriatului cu WWF România, ne  dorim interzicerea utilizării neonicotinoidelor în pesticide care afectează sănătatea albinelor.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *