- By admin
- 0
Mierea cu spirulină are numeroase beneficii datorate atât mierii din care este realizată, cât și spirulinei.
Mierea folosită este miere de floarea soarelui, bogata în lecitină și minerale.
Spirulina este o micro-algă de apă dulce foarte bogată în potasiu, calciu, fier și magneziu și foarte bogată în proteine (aproximativ 65% proteine, adică este unul dintre alimentele cu cea mai mare concentrație).
La realizarea acestei specialități cu efecte terapeutice, se utilizează o spirulina artizanală de origine din Burkina Fasso, uscată la soare la maximum 42 grade, spre deosebire de cea produsa industrial, uscată la peste 150 grade
Aceasta este produsa de la prietenii noștri de la Spinoa . Astfel se păstrează mai bine proprietățile acesteia și gustul este mai plăcut.
Spirulina a fost declarată de NASA datorită proprietăților sale alimentul secolului XXI.
Prin alăturarea celor două ingrediente, obținem astfel un supliment cu multe proprietăți benefice.