16th July 2020/
  • By admin
  • 0

Pralinele cu miere ZUMM sunt realizate din ciocolata neagra, artizanala,  de calitate cu umplutura de miere de albine cu CIMBRISOR si ANASON.

Pregatite cu grija in laboratorul de ciocolata Corinne Chocolat, laborator specializat in realizarea ciocolatei de specialitate.

Ingrediente: 50% miere de albine, 37% masa de cacao, 10% unt de cacao, 1% anason, 1% cuisoare, 1% cimbrisor. Produs in loturi mici in Romania, Uniunea Europeana.

Cutie praline Miere ZUMM

Umplutura utilizata in pralinele cu miere ZUMM este din miere cu anason si cuisoare sau cimbrisor este un produs raw și artizanal provenit dintr-o stupină din Câmpia Jijiei: comuna Dobârceni, județul Botoșani. Astfel, mierea utilizata este cruda si neprocesata termic pentru a isi pastra cat mai bine toate proprietatile benefice asupra sanatatii noastre. Tradiție de familie din anul 2000.

Promovăm un stil de viață sănătos și sustenabil. Parteneri WWF in protejarea biodiversitatii din Romania.

Temperatura optima de pastrare: max 21*C. Termen de valabilitate: 6 luni. Termenul legal de valabilitate al mierii este de 2 ani, desi aceasta nu expira niciodata. Nu se recomanda a fi administrata bebeleusilor, ci doar copiilor de peste 1 an.

Informatii nutritionale / 100g:

Valoare energetica (calorica): 428 kcalorii / 1775 kJ.

Glucide 41.3 g dintre care zaharuri 41.1g

Proteine 3.9g.

Nu contine grasimi, acizi grasi sau saruri.

Produsul nu contine alergeni.


Daca v-a placut acest sortiment, ar putea sa va mai placa si:

Cutia (cadou) cu 3 specialitati de miere Zumm

Miere cu anason

Miere cu spirulina

Miere cu Turmeric

Miere cu Lavanda

Miere cu Capaceala

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *